ابراهیمی، معصومه(1393)، »آشپزی» ، دانشنامه فرهنگ مردم ایران، زیر نظر کاظم موسوی بجنوردی، ج3، تهران: مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی.
افشار، ایرج (1389)، «مقدمه آشپزی دوره صفوی»، آشپزی در دوره صفویه، تهران: سروش، ص1-62.
افشار، ایرج(1385)، «مقدمه بر رساله ماده الحیوه»، فرهنگ ایران زمین، ج1، زیر نظر ایرج افشار، تهران: سخن، 205-212.
باورچی، محمد علی، آشپز، نورالله(1389)، آشپزی دوره صفوی: کارنامه و ماده الحیوه، به اهتمام ایرج افشار، تهران: سروش.
بلوکباشی، علی(1392)، آشپز و آشپزخانه، تهران: فرهنگ جاوید.
بلوکباشی، علی(1393)، «تاریخچه شکلگیری و تحول هنر آشپزی در ایران»، تاریخ جامع ایران، زیر نظر کاظم موسوی بجنوردی، ج19، تهران: مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی.
تاورنیه، ژان باتیست، (1383)، سفرنامه، ترجمۀ حمید ارباب شیرانی، تهران: نیلوفر
دریابندری، نجف و رستگار فهیمه(1384)، کتاب مستطاب آشپزی، تهران: کارنامه.
شاردن، ژان، (1372)، سفرنامه، ترجمه اقبال یغمایی، تهران: توس.
Beg, M.A.J (2000) “Tabbakh”, Encyclopedia of Islam, Leiden: Brill,Vol. X,pp 23-24.
Elāhī, E(1987), “Āš”, Encyclopedia Iranica, Vol. II, pp. 692-694 Available in: http://www.iranicaonline.org/articles/as-2, Version: 12/2/2016.
Chehabi,H.E, (2003), “The Westernization of Iranian Culinary Culture” Iranian Studies, Vol. 36, No. 1, Mar,pp.43-61
Elāhī,E(2008),“Khoresh”Encyclopedia Iranica, Available in:http://www. iranicaonline.org/articles/khoresh-type-of-dish-used-in-persian-cuisine,Version: 12/2/2016.
Fragner, Bert(1987), “Āšpazi” Encyclopedia Iranica, Vol. II, Available in: http://www.iranicaonline.org/articles/spazi-cookery, Version: 12/2/2016.
Ibid(1994), “From the Causasus to the roof of the world: A Culinary adventure” In: Culinary cultures of the middle east, ed S. Zubaida and R.Tapper, London:I.B.Tauris, 63-71.
Ghanoonparvar, Mohammad R(1993), Cooking: iii. Principles and Ingredients of Modern Persian Cooking” Encyclopedia Iranica, Vol. VI, pp. 246-252. Available in: http://www.iranicaonline.org/articles/cooking#pt3, Version: 12/2/2016.
Ibid, (1998), “Culinary art in the Safavid period” in Kambiz Eslami, ed. Iran and Iranian Studies: Essays in Honor of Iraj Afshar, Princeton: Zagros.
Ramazani,N(1982), “Āb-gušt”, Encyclopedia Iranica, Vol. I, pp. 47-48, Available in: http://www.iranicaonline.org/articles/ab-gust Version: 12/2/2016.
Waines,D (2000) “Tabkh”,Encyclopedia of Islam, Leiden: Brill,Vol. X,pp :30-32.
Zubaida.S, Tapper, R(1994), Culinary cultures of the middle east, London:I.B.Tauris.