دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%8C%20%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C
تعداد مقالات: 1
پژوهشی درباره کاربرد مواد خوراکی در رسالههای برجای مانده آشپزی از روزگار صفویه: مطالعه موردی «کارنامه» و «ماده الحیوه
دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 91-107